Addi Click, een systeem van losse naaldpunten, aanklikbaar aan kabels.

De naaldpunten zijn leverbaar vanaf dikte 3.5 mm en de draden vanaf 40 cm, dan 60, 80, 100, 120 zelfs tot 300 cm toe. De naaldpunten worden aan de draden geklikt en daarmee kunt u zelf de lengte bepalen voor wat u handig vindt. Ook is het onderling wisselen bij een project heel handig, als het werk groter word pakt u gemakkelijk een andere kabel/draad, wilt u even passen is een hele lange handig.

Bij een vaste rondbreinaald is de lengte bepaald. Bij dit systeem van verwisselbare naaldpunten heeft u dus 1 set naaldpunten, daarbij meerdere lengtes draden, zo maakt u de naald die u nodig heeft. Voor een volgend project heeft u alleen de naaldpunt nodig als die anders zou zijn, de kabels passen op iedere maat dus kunt u weer gebruiken.

Als u 1 set naaldpunten met 1 draad koopt, bent u eigenlijk duurder uit dan in het geval van een vaste rondbreinaald.

Maar gebruikt u ze regelmatig en gebruikt u ook verschillende lengtes, dan is het uiteindelijk goedkoper en makkelijker, altijd bij de hand. Gebruiken we de rondbreinaalden dan weten we allemaal dat bij een trui verschillende maten nodig/handig zijn. Mouw, pand, hals...ieder deel vraagt om de eigen benodigde lengte.

Bent u niet bekend met dit produkt ? 

Neem gerust kontakt met ons op, zodat we u, voor uw project, over een juiste rondbreinaald kunnen informeren.