• Onze winkel is geopend van 11-14 uur. Schikt deze tijd u niet, kunnen we altijd iets anders afspreken.
  • We dragen in de winkel een mondkapje, houden 1.5 meter afstand en maximaal 2 klanten tegelijk, de winkel is immers niet groot.
  • Bestellingen via de website kunnen natuurlijk afgehaald worden in de winkel, na uw bestelling krijgt u bericht over de voorraad/beschikbaarheid
  • Heeft u vragen hoor ik het graag, 06-24332291
  • Tot horens, tot ziens !
Home » Opgeven Breiles en Haakles

Brei- en/of Haaklessen in de winkel

Zoekt u hulp bij breien of haken ?

Wij geven breiles en haakles op maat.

We kunnen niet meer in een grote groep samen gezellig in de winkel een brei/haakmiddag houden. Dat is jammer, omdat we ook de contacten daarvan missen.

We hebben gezocht naar een oplossing, en willen de mogelijkheid geven u verder te helpen als het gaat om breien en haken. Dit kan in onze winkel, en om u zo rustig mogelijk u te kunnen helpen doen we dit op vaste tijden, individueel of in kleine groepjes van 2-4 personen.

Dit zijn lessen van 1 uur, afgestemd op uw persoonlijke vraag. Het kan zijn dat u haken of breien wilt leren, en gewoon 2 of 3 keer wilt afspreken. Het kan ook zijn dat u een patroon heeft, iets wilt gaan maken en daar hulp bij wilt. Zo kan het gebeuren dat we het samen opzetten en dat u de volgende les pas neemt als u zover bent dat u weer vragen hebt. 

U kunt u daarvoor opgeven, de beschikbare tijden kunt u aangeven. Wij geven altijd even een reactie terug, zodat we beiden weten dat de afspraak definitief is.

  • De kosten per keer zijn € 4,50
  • Mogelijkheden zijn er op de dinsdag, woensdag en donderdag.
  • De tijdstippen zijn s morgens van 9 tot 10 uur, en smiddags om 3 uur tot 4 uur.

U kunt hieronder aanvinken welke tijd u zou willen, en wij reageren terug. Vergeet daarom niet uw  email-adres in te vullen, zodat we de mogelijkheid hebben u te bereiken

 

Hierbij geef ik me op voor breiles of haakles, deze word gegeven in de winkel in Rijsoord.

Ik reserveer daarvoor een datum en een tijdstip, ik krijg dit via mail bevestigd.


Op deze website plaatsten wij een aantal online brei- en haaklessen, over onderwerpen die steeds terugkomen.

U kunt dat rustig teruglezen.

 

Samen komen we verder.....