Iets over mezelf....

Hoe begon het 8 jaar geleden, en hoe ging het verder....

Ik ben Marianne,  getrouwd, moeder in ons gezin.

Ik geniet van de dagen in Rijsoord in onze wolwinkel, van de leuke contacten rondom breien en haken.

Mijn hobby's ? Allerlei dingen maken van steeds weer nieuwe garens....ik ben nooit klaar en werk meestal aan 4 of 5 dingen gelijk ....

Vind het altijd leuk mee te denken over kleuren, ideeen, hoe ga ik het maken, 

In 2011 ben ik gestart met een kraam wol op de markt. Vanuit de hobbywinkel hadden we een bepaald aanbod (veelal Annell) . Vanuit de gemeente bleek er ruimte voor wol op de markt.

Met 2 weken stonden we er.

Een super warm welkom was dat,

erg leuk om aan terug te denken.

 


Tussen de dagelijkse boodschappen ineens een kraam met heerlijke kleurtjes, ideeen en een praatje was blijkbaar een goed idee. De vraag groeide en in december van datzelfde jaar hebben we er een kraam bijgevraagd. Die vulde zich al snel, en zo is het 8 jaar gebleven. Inmiddels waren wij én de klanten er snel mee vertrouwd.

8 jaar lang een vertrouwd beeld op de markt in Ridderkerk

 


De gedachte ging weleens uit naar een plekje waar je heerlijk al je mooie spullen uit kon stallen,

waar mensen rustig kunnen kijken, en waar je niet iedere dag alles weer op moest ruimen.

Dát plekje hebben we in december 2018 gevonden in Rijsoord. Wel iets verder uit de buurt van Ridderkerk, maar toch goed bereikbaar, ook vanuit Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Barendrecht en Rotterdam.

Toen ging het allemaal snel, we maakten onze plannen en in februari 2019 was Mariannes Brei- en Haakboetiek gevestigd in Rijsoord.

Het was snel gewend, zowel voor ons als voor onze bezoekers/klanten. Heerlijk op het gemak rondneuzen, even gaan zitten met een breiboek of magazine om wat inspiratie op te doen, een praatje met een medehaakster/breister, even terugkomen voor een moeilijkheidje, het zijn allemaal fijne dingen.

Inmiddels willen we niet meer terug ....

Het is fijn, alles heeft een eigen plaats, 'lichtknopje aan en gereed', zeg ik weleens tegen mensen als ze vragen of het bevalt. Maar niet alleen voor mezelf, ook voor de klanten is het fijn als je, op een gekozen moment, lekker op je gemak, in een wolwinkel kunt rondneuzen, ideetjes opdoen, samen met een zus/vriendin/moeder je brei- of haakwerk uit  kunt kiezen, op de boekentafel wat bladen inkijken...


We heten u van harte welkom in onze winkel, bent u een website-bezoeker, van harte welkom op onze website.

 

Komt u ergens niet uit ?, we helpen u graag weer op weg !