• Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 15 uur.
  • Ná uw bestelling krijgt u altijd bericht over de voorraad/beschikbaarheid
  • Heeft u vragen hoor ik het graag, 06-24 33 22 91
  • Tot horens, tot ziens !

Breilessen van Mariannes Brei en Haakboetiek op deze website.

In gesprek met mensen krijg ik vaak dezelfde vragen. Dat is ook wel een beetje logisch, en daarom dacht ik op deze website bepaalde steeds terugkerende vragen in een soort van 'breiles' te zetten. U kunt het dan makkelijk terugvinden, maar ook nalezen en bij het haken of breien erbij nemen.

 

Sokken breien, als je het eenmaal gezien hebt, is het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk.

Eenmaal geleerd zijn de mogelijkheden veel : dunne sokken, gekleurde sokken, dikkere sokken en ook de geitenwollen sokken worden door veel mensen gewaardeerd. En als je ze zelf breit, kun je wensen uit laten komen : kort been, enkelsok, brede voet, grote hiel, lange tenen, noem maar op. Voor kinderen is het ook erg leuk om sokken te breien, allerlei kleuren, logo's, maten en voorkeuren worden door breisters werkelijkheid !

 

Online GRATIS Breilessen voor basis-sokken

We hebben voor u een aantal lessen klaargezet, met foto's erbij, voor het breien van sokken.

We hopen dat u erdoor geholpen wordt dit ook onder de knie te krijgen.

Als iets niet duidelijk is, mag u altijd vragen !!

Hulp bij breien of haken,

Het kan zijn dat u graag hulp wil bij het leren breien, het leren haken. Hierbij gaat het om de basis

Het kan ook zijn dat u met een project bezig bent, of zelfs aan een project beginnen wil, en daarbij hulp zou willen. Denk aan het maken van een goede berekening aan de hand van een proeflapje, zodat u een goede start heeft voor uw project breien of haken. De steken voor een boord oprapen, een mouw inzetten, zijnaden netjes maken, allerlei kleine probleempjes die u tijdens een project tegen kan komen. U kunt bij ons een afspraak maken zodat we met u meekijken. Veelal doen we dat op de middagen vanaf 2 uur tot max 4 uur. Kan op afspraak ook op andere momenten. Belt u ons gerust, of stuur een whats-app bericht (onderaan deze pagina) en wij reageren op uw bericht.