Dinsdagmiddag en Woensdagmorgen hebben wij brei en haakmomenten, u vind hieronder de info, lees ook het toegevoegde bericht onderaan deze pagina,  ivm Corona is het anders als normaal.

hieronder een aantal projecten die we samen goed afronden...

marianne-breiboetiek, mariannesbreihaakboetiek, breien, truibreien, damestrui, topdownbreien, hulp bij breien
marianne-breiboetiek, mariannesbreihaakboetiek, haken, glansacryl, mooie kleuren, hulp bij haken, breimiddag, dinsdagmiddag,
marianne-breiboetiek, mariannesbreihaakboetiek, breien, glansacryl, victory, mooigaren, 100%acryl, ajourbreien, dinsdagmiddag, hulp bij breien, hulp bij haken

Op de dinsdagmiddag breien en haken wij met een groep dames in de winkel. 

Met als doel gezelligheid met elkaar, sociale contacten, óf voor  hulp bij een project/patroon, om specifiek iets te leren op brei- of haakgebied. Met elkaar vinden we vaak een oplossing en onderling is het fijn om samen bezig te zijn.

De groep is ongeveer 12 tot 14 mensen groot. Er is veel belangstelling voor, vandaar dat wij u vragen u van te voren aan te melden. Dan hoort u vanzelf of er plaats is. 

Tussen 13.00 en 13.30 uur komen de meesten, om 15.30 uur ronden we af.

De kosten voor deze middag zijn €4,50 inclusief koffie/thee met wat lekkers/gezonds.

We spreken per week af, dit betekent dat u ook gerust 1 keer kunt komen, om eens te proberen, of omdat u net met één moeilijkheidje zit. Vindt u het gezellig en wilt u vaker of iedere week komen, geen probleem. Per week kunt  u zich opgeven, geen verplichtingen voor langere termijn.

Ook op woensdagmorgen is er gelegenheid voor een brei- of haakles in onze winkel. Heeft u een probleempje, iets waar u niet uitkomt, geef u gerust op, we kijken er samen naar.

De kosten voor deze morgen zijn € 4,50. We beginnen om half 10 en stoppen om 12 uur. We schenken koffie en thee, en presenteren wat lekkers. U kunt zich hier opgeven, wij berichten u dan over de mogelijkheden.

Bent u een bezoeker van de dinsdagmiddag of de woensdagmorgen ? 

Laat anderen hieronder weten wat u ervan vond.....

In verband met de Corona-crisis die ons allemaal aangaat, kunnen wij deze dinsdagmiddag en woensdgmorgen niet houden. Eerst dachten we nog mogelijk in september weer, maar we zien dat nog niet zo gebeuren.

We hebben nagedacht hoe we onze deelnemers en wellicht ook anderen toch kunnen helpen.

Nu gaan we de dinsdagmiddag een soort spreekuur houden, heeft u een vraag, moeilijkheidje, adviesje nodig, bel ons en we reserveren 30-60 minuten voor u. We vragen hiervoor een kleine bijdrage van € 2,00

Wel even reserveren dus, we zijn dan met maximaal 2 deelnemers tegelijk.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen