Breien en Haken, » Patronen, Boeken en Inspiratie

De boekjes van Lammy, waar wij veel garens van verkopen,  ieder seizoen komt er een nieuw boekje met ideeen, basispatronen voor kinderen, dames en soms heren, of iets voor in huis, leuke tas o.i.d.

Of brei- of haakboekjes van bekende auteurs met leuke dieren, of andere figuren...., babyartikelen.

Ook verkopen wij recent het blad 'Aan de haak', leuk om kado te doen of steeds weer nieuwe ideeen op te doen. Dit jaar komt er ook een baby-special....


Van alle garens proberen we modellen te maken, zodat u kunt voelen hoe een bepaald garen aanvoelt, opbreit of haakt, deze patronen krijgt u GRATIS bij uw aankoop wol.

U vindt op deze website ook links waar u waardevolle informatie of patronen kunt downloaden.


Sokkenbreien, wat een heerlijke hobby ! Van tijd tot tijd hebben we in de winkel een sokkencursus, gewoon gezellig samen sokken breien, en we helpen u waar nodig aan de hand van onze eigen beschrijving in de vorm van een boekje, wat u thuis altijd weer terug kunt lezen en het geleerde weer op kan halen.

Maar ook kunt u proberen onze online-lessen op de website te gebruiken om te kijken hoever u komt ....Gebruik de button hiernaast en u kunt aan de slag !

Wij helpen u graag als het niet helemaal lukt !


Gewoon wat tips, die we regelmatig tegen komen op onze brei- en haakmiddag/morgen, die we hier verzameld hebben, om de informatie bij de hand te hebben en altijd terug te kunnen zoeken.

Heel vaak komen dezelfde dingen steeds terug....hoe blijf ik mooi recht, hoe keer ik de toer, hoe hecht ik een nieuwe kleur aan....