Breien en Haken, » Patronen, Boeken en Inspiratie

Leuk dat u geinteresseerd bent in onze (gratis) brei- en haakpatronen, boekjes met  ideeen, tips, brei- en haaklessen, .....er is zoveel te maken en te doen, kijk eens rond en als u vragen hebt hoor ik dat heel graag natuurlijk, samen komen we verder.

Stel uw vraag, ik neem zo snel mogelijk kontakt met u op

Vind u het leuk om regelmatig iets van ons te horen, over nieuwe garens, patronen of andere akties ?


De boekjes van Lammy, waar wij veel garens van verkopen,  ieder seizoen komt er een nieuw boekje met, basispatronen voor kinderen, dames en soms heren, of iets voor in huis, leuke tas, en andere ideeen

Of brei- of haakboekjes van bekende auteurs met leuke dieren, amigurumi, of andere figuren...., babyartikelen, cactussen...

Wat te denken van het enigste nederlandse magazine voor haken en breien ?

'Aan de Haak' is echt de moeite waard !

Veel inspiratie, ideeen, tips, advertenties om nieuwe ideeen op te doen en ook later weer eens na te slaan.

 

Voor ideeen kunt u ook kijken bij onze pakketten, hier vind u ze.


Van alle garens proberen we modellen te maken, zodat u kunt voelen hoe een bepaald garen aanvoelt, opbreit of haakt, deze patronen krijgt u GRATIS bij uw aankoop wol.

 


Wij bieden een assortiment leuke pakketten om kado te doen of zelf te maken. Verpakt in leuke papieren zak heeft u een echt kado in handen voor een haakster of breister. Echt een aanrader !

Verder een aantal modellen voor damesheren, kinderen of baby's, en andere ideetjes.....


U vindt op deze website ook links waar u waardevolle informatie of patronen kunt downloaden.


Sokkenbreien, wat een heerlijke hobby ! Van tijd tot tijd hebben we in de winkel een sokkencursus, gewoon gezellig samen sokken breien, en we helpen u waar nodig aan de hand van onze eigen beschrijving in de vorm van een boekje, wat u thuis altijd weer terug kunt lezen en het geleerde weer op kan halen.

Maar ook kunt u proberen onze online-lessen op de website te gebruiken om te kijken hoever u komt ....

Gebruik de button hiernaast en u kunt aan de slag !

Wij helpen u graag als het niet helemaal lukt !


Gewoon wat tips, die we regelmatig tegen komen op onze brei- en haakmiddag/morgen, die we hier verzameld hebben, om de informatie bij de hand te hebben en altijd terug te kunnen zoeken.

Heel vaak komen dezelfde dingen steeds terug....hoe blijf ik mooi recht, hoe keer ik de toer, hoe hecht ik een nieuwe kleur aan....

De button hiernaast brengt u bij de lessen.