Furry Tales

Scheepjes Furry Tales is een knuffelig en fluffy, bontlook garen, perfect om de zachtste en liefste knuffels, of andere items waar kinderen mee kunnen spelen tijdens het voorlezen, mee te creëren. Dit garen is verkrijgbaar in een reeks levendige effen tonen, magische bontgeverfde kleuren en natuurlijke tinten met contrasterende witte puntjes wiens namen geïnspireerd zijn door sprookjes. Met dit garen kun je alles maken; van de meest levensechte knuffelberen tot eigenzinnige, kleurrijke beestjes. Met zijn hoge aaibaarheidsfactor zal dit zeker de aandacht van de kleintjes trekken.

Er is een gratis nederlands patroon beschikbaar van deze schattige beer op de blogpagina van Tatsiana, met filmpje hoe deze te maken :

https://www.lillabjorncrochet.com/p/baby-bear-of-furry-tales-nederlands.html

Voor dit project gebruikt u 3 bol Furry Tales en 1 bol katoen Stone Washed of bijv. Rio oid

Wat een leukerd ! 

 

Een kroeldoek van de Scheepjes Furry Tales met een heuse kop en poten van Hawai.

 

U gebruikt hiervoor 1 bol Furry Tales en 1 bol Hawai.

Zomaar een projectje van 1 bol

 

Smal sjaaltje gebreid, 18 steken op naald 8, en voor de sluiting een klein bandje gebreid waar 1 uiteinde door gestoken kan worden.


Het kan gebruikt worden om een verscheidenheid aan knuffels voor kinderen te maken om thuis mee te spelen of die door leerkrachten tijdens het voorlezen gebruikt worden als rekwisiet. Maar denk ook aan accessoires voor kleintjes zoals knuffeldekens, of juist imitatiebonten afwerking van kledingstukken en woonartikelen.

  • - 100% Polyester
  • - 100 gram = 57 meter
  • - Naalddikte: 9 mm
  • - Stekenverhouding: 10 x 10cm = 8 st x 10 r
  • - Yarn weight: Super Bulky

 

Tip: Het wordt makkelijker om te breien of haken met Furry Tales als je voor gebruik het garen wat vochtig maakt zodat de vezels plat worden en je de steken beter kunt zien. Eenmaal voltooid kan het project weer fluffy worden gemaakt door er koele lucht op te blazen met een haarföhn.

 Er zijn nog veel meer kleuren te bestellen, heeft u interesse vraag het ons. Deze zijn te bestellen en altijd met een enkele dag in huis.

Voor speciaal te bestellen  kleuren vragen wij een minimale afname van 5 bol.