Breien en Haken, » Over de winkel in Rijsoord

Over de winkel in Rijsoord

Wolwinkel

in Rijsoord, 

Een assortiment garens, naalden en alles wat hoort bij breien en  haken.

Stonden wij eerst 8 jaar op de markt in Ridderkerk, sinds februari 2019 is onze winkel met breiwol en haakgaren geopend in Rijsoord, de voormalige fietsenmaker, kaaswinkel, boerenlandwinkel tegenover het mooie, witte Restaurant Ross Lovell, gelegen aan de Waal.

Klik voor een uitgebreide route hier

 

Speciaal bericht i.v.m. Corona

We hebben nu geen brei-haakmiddagen/morgens, de winkel willen we proberen open houden op de gewone openingstijden.

We hebben kennis kunnen nemen van de vernieuwde maatregelen, die we strikt na willen leven. We vragen daarom de aangegeven looproute te kiezen in de winkel, zodat mensen bij de kassa vandaan de winkel kunnen verlaten. Zijn er mensen in de winkel vragen wij u een moment te wachten, zodat we niet dicht bij elkaar in de winkel hoeven te zijn. Handen wassen kan bij het fonteintje. Betalingen vragen wij liefst per PIN.

Heeft u iets nodig maar komt u liever niet uit veiligheidsoverwegingen ?Wij begrijpen dit en waarderen dit zelfs. U mag via de website uw bestelling plaatsen, kies de optie 'afhalen' dan betaald u voor de omliggende dorpen geen verzendkosten,  wij bezorgen GRATIS en nemen hierover contact met u op. Voor het overgrote deel van Nederland en Belgie ondervind de pakkettendienst nog nauwelijks hinder, indien op voorrraad word uw bestelling direct verzonden, zo niet op voorraad word u op de hoogte gebracht van de levertijd/binnenkomst van uw artikel(en).

Dit alles om oog te hebben voor de veiligheid van iedereen.

Adresgegevens :

Rijsoordsestraat 30

(de winkel is achter het woonhuis,
even door de bocht aan uw rechterhand)

2988 XP Ridderkerk

Onze openingstijden zijn :

Dinsdag       9.30 - 13.00 uur

Donderdag  9.30 - 15.30 uur

Vrijdag         9.30 - 15.30 uur

Op de dinsdagmiddag hebben wij de brei- en haakmiddag, daarom is de winkel dan gesloten. We zijn er dan wel, wilt u alleen iets ophalen dan kan dat, shoppen is lastiger.