In onze winkel in Rijsoord bieden wij u een assortiment garens, naalden en alles wat erbij hoort om te breien en te haken. Stonden wij eerst 8 jaar op de markt in Ridderkerk, sinds februari 2019 is onze winkel geopend in Rijsoord.

Adresgegevens :

Rijsoordsestraat 30

2988 XP Ridderkerk

 

Bereikbaarheid : Dit kleine straatje loopt parallel aan de Rijkstraatweg en is éénrichtingsverkeer.

Komt u van Zwijndrecht/Hendrik Ido Ambacht met de auto ? U rijdt de winkel voorbij en ná het geitenweitje aan uw rechterhand gaat u rechtsaf, na 100 meter gaat u weer rechtsaf de Rijsoordsestraat in, u kunt parkeren aan het einde bij het water of in de wijk, u gaat daarvoor halverwege de Rijsoordsestraat (vóór het bord eenrichtingsverkeer) rechtsaf, u kunt daar parkeren en verder de Rijsoordsestraat inlopen.  De Rijsoordsestraat buigt met een bocht naar rechts en daar zitten wij aan uw rechterhand. Dit is schuin tegenover Restaurant Ross Lovel.

Komt u van Ridderkerk ? Dan gaat u vóór het geitenweitje linksaf, daarna rechtsaf de Rijsoordsestraat in, u kunt parkeren aan het einde bij het water of in de wijk(zoals boven beschreven). De Rijsoordsestraat buigt met een bocht naar rechts en daar zitten wij aan uw rechterhand. Dit is schuin tegenover Restaurant Ross Lovel.

Bent u moeilijker ter been ? Naast de winkel is een plaats om vlakbij de auto te parkeren. U volgt de Rijsoordsestraat als hiervoor beschreven, de weg loopt met een scherpe bocht naar rechts en na 20 meter kunt u het oprij-pad naast de winkel oprijden. U mag hier gerust parkeren.

Als u met de fiets komt, kunt u vanaf de Rijkstraatweg direct het straatje inrijden.

Busverbinding is er vanuit Ridderkerk met lijn 601

 

De locatie nummer 30 is een woonhuis, de winkel is (op de kaart) het pand links naast het woonhuis