De Scheepjes Wanderlust is een acryl garen, met een mooie glans en een kleurenverloop wat een streep-effekt geeft, dus lang-verloop.

De combinaties van kleuren zijn echt geweldig en overlopend van de ene in de andere kleur. 

Geschikt voor naalden 4.


Dit garen is heel geschikt voor omslagdoeken, sjaals, vesten, truien, mutsen, kussens, wat al niet meer. Er is veel mee te verzinnen.

Wij maakten er een omslagdoek van om te laten zien hoe mooi deze verloopt. In een eenvoudige steek als de granietsteek komt deze echt heel mooi uit.

Het is een omslagdoek voor een meisje van 8-10 jaar, en gemaakt uit 1 bol.

Maakt u er één voor een volwassene zullen 3 of 4 bollen nodig zijn

Wij hebben hier een patroon bij geschreven, heel geschikt om als beginner iets leuks te maken en te oefenen. Als basis gebruikten wij de granietsteek, die u kunt aanvullen met andere steken die daartussen passen. Een basispatroon met uitdaging dus, een met het idee dat u er een persoonlijke invulling aan kan geven. Het voorbeeld eindigt met de bolletjes-rand, deze is niet voor iedereen van toepassing maar kan ook weggelaten of anders ingevuld worden. Geschikt voor kinderen (1bol) of voor volwassenen (3á4 bollen)

Het patroon kunt u gratis ontvangen bij aankoop van de wanderlust of een ander garen. Vermeld u het op het bestelformulier in het opmerking-veld en wij voegen het toe bij uw garen.


Dit is een kol, met aan de voorkant een puntje, afgewerkt met een lief bontrandje (gemaakt van Tendresse) in heel lichtgrijs. Voor kinderen lekker makkelijk over het hoofd aan te doen.

Ook gemaakt uit 1 bol, geschikt voor een meisje.

Ook kunt u deze natuurlijk groter maken door iets meer steken te doen, en u kunt zo lang doorhaken als u zelf wilt.

2 á 3 bol is voor een volwassene genoeg