Bereikbaarheid :

Onze winkel is niet moeilijk te vinden, maar het adres loopt een beetje vreemd. Het woonhuis nummer 30 (waartoe onze winkel behoort) is de Rijsoordsestraat. De winkel staat erachter, volgt u even de weg, bocht om en aan uw rechterhand ziet u ons....

Dit kleine straatje loopt parallel aan de Rijkstraatweg en is éénrichtingsverkeer. Vandaar even een kaartje ter verduidelijking.

Voor de duidelijkheid een kaartje : 

Vanuit Ridderkerk volgt u de rode lijn,

vanuit Hendrik Ido Ambacht/Zwijndrecht volgt u de blauwe lijn,

parkeermogelijkheden zijn groen

De locatie nummer 30 is een woonhuis, de winkel is (op de kaart) het pand links naast het woonhuis

Komt u van Zwijndrecht/Hendrik Ido Ambacht met de auto ? U rijdt de winkel voorbij en ná het geitenweitje (aan uw rechterhand) gaat u rechtsaf, na 100 meter gaat u weer rechtsaf de Rijsoordsestraat in, u kunt parkeren aan het einde bij het water of in de wijk, u gaat daarvoor halverwege de Rijsoordsestraat (vóór het bord eenrichtingsverkeer) rechtsaf, u kunt daar parkeren en verder de Rijsoordsestraat inlopen.  De Rijsoordsestraat buigt met een bocht naar rechts en daar zitten wij aan uw rechterhand. Dit is schuin tegenover Restaurant Ross Lovel.

Komt u van Ridderkerk ? Dan gaat u vóór het geitenweitje linksaf, daarna rechtsaf de Rijsoordsestraat in, u kunt parkeren aan het einde bij het water of in de wijk(zoals boven beschreven). De Rijsoordsestraat buigt met een bocht naar rechts en daar zitten wij aan uw rechterhand. Dit is schuin tegenover Restaurant Ross Lovel.

Parkeren kunt u langs het water of in de wijk.

Bent u moeilijker ter been ? Naast de winkel is een plaats om vlakbij de auto te parkeren. U volgt de Rijsoordsestraat als hiervoor beschreven, de weg loopt met een scherpe bocht naar rechts en na 20 meter kunt u het oprij-pad naast de winkel oprijden. U mag hier gerust parkeren.

Als u met de fiets komt, kunt u vanaf de Rijkstraatweg direct het straatje inrijden.

Busverbinding is er vanuit Ridderkerk met lijn 601