• Onze winkel is geopend van 11-14 uur. Schikt deze tijd u niet, kunnen we altijd iets anders afspreken.
  • We dragen in de winkel een mondkapje, houden 1.5 meter afstand en maximaal 2 klanten tegelijk, de winkel is immers niet groot.
  • Bestellingen via de website kunnen natuurlijk afgehaald worden in de winkel, na uw bestelling krijgt u bericht over de voorraad/beschikbaarheid
  • Heeft u vragen hoor ik het graag, 06-24332291
  • Tot horens, tot ziens !
Home » Hoe wij werken » Retourneren/Ruilen

Uw bestelling is gearriveerd....

Meestal maken we dit soort pakketjes snel open omdat we benieuwd zijn of dat wat we gekocht hebben ook werkelijk zo leuk en zo mooi is waarom we dit artikel hebben gekocht.

Wij hopen natuurlijk dat u dik tevreden bent met uw aankoop, en dat u snel kunt starten met uw nieuwe aankoop, snel een proeflapje haken of breien en heerlijk starten met een nieuw project.

We begrijpen dat kopen van een beeldscherm ook weleens anders uit kan pakken, en dat de kleur of soort garen toch anders is als u dacht. U mag natuurlijk altijd ruilen of retourneren.

Geen probleem, we willen graag dat u tevreden bent.

 

Bolletjes over....?

Heeft u bolletjes garen over ? Dat is altijd beter als tekort, zeggen wij dan. U mag ze teruggeven in de winkel, of retour sturen in het geval van een bestelling via de webshop.  Wij vragen u vriendelijk dat te doen binnen 2 maanden na uw aankoop. Vaak is uw project dan nog niet af maar mogelijk wel in te schatten hoeveel u uiteindelijk nodig heeft. Is het later geworden, overleg even, we kijken wat we kunnen doen. We willen niet moeilijk doen als het niet nodig is. Vaak kijken we of het verfbad nog loopt, zo ja nemen we uw bolletjes gerwoon retour. Is het verfbad inmiddels anders kunnen wij na 2 maanden niet meer terugnemen, wij hopen dat u daar begrip voor wilt hebben. 

Wilt u de bon meenemen/meesturen ?

Bestelling webshop retourneren ?

Heeft u een bestelling in de webshop gedaan en wilt u ruilen of retourneren ? Dat kan, de verzendkosten voor retourneren zijn voor de koper, hebben wij u aankoop retour ontvangen, crediteren wij uw aankoop.

U mag het zelf retoursturen, wij vragen u het adres te gebruiken :

Mariannes Brei en Haakboetiek - Rijsoordsestraat 30 - 2988XP Rijsoord 

graag onder vermelding van uw naam en bestellingnummer

zodat wij kunnen traceren over welke order het gaat.

Vragen ?

Heeft u vragen of onduidelijkheden, wij horen u graag !

Gebruik gerust de oranje knop onderaan deze pagina voor een appje, of zoek contact via de contact-pagina