• Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 15 uur.
  • Wij laten alvast weten : Donderdag 14 en Vrijdag 15 december zijn wij gesloten. Ok de week van kerst zijn wij gesloten, Vanaf 2 januari hopen wij weer met frisse moed te beginnen.
  • Ná uw bestelling krijgt u altijd bericht over de voorraad/beschikbaarheid
  • Heeft u vragen horen we het graag, 06-24 33 22 91
  • Tot horens, tot ziens !

Versie 2 van ons patroon Gilet Breien in ribbelsteek is klaar !

Nu in de kleur zwart, en als titel

Gilet breien in ribbel- en tricotsteek, we hebben namelijk een deel in tricotsteek gedaan, en de bovenkant als een sport pas in ribbelsteek. Extra variatie is altijd leuk, en zou u het helemaal in ribbelsteek willen doen, ook geen probleem.

En nu met een boord onderaan, om het sportief in de taille te dragen, iets langer of helemaal lang ..kan allemaal.

Het patroon hebben we weer uitgeschreven, er zijn vanuit de praktijk en ervaring van ons eerste patroon wat wijzigingen gekomen, vooral in het breien van de mouwrand, deze valt nu net wat mooier rond.

Het is gewoon een heul leuk draagbaar giletje, en ook heerlijk warm. Heb je het net wat koud is een toch lekker warm en makkelijk aan te schieten over je outfit.

Qua kleur kunt u kiezen, er zijn heel veel kleuren bij dit garen Pregiata BIG, gebreid op naalden 5,5 geeft deze een vol resultaat.

Als u het garen besteld is het patroon gratis bij de wol. Vermeld u op het bestelformulier bij de opmerkingen : Met Gratis Patroon, dan voegen wij het bij het garen zonder extra kosten.

U kunt het patroon ook zonder garen bestellen, u vind hieronder voor alle opties een mogelijkheid.