Iets over mezelf, daar hou ik niet zo van, 

maar ik zal het proberen.

In 2011 ben ik gestart met een kraam wol op de markt. We hadden vanuit de hobbywinkel een bepaald aanbod (veelal Annell) en hadden de vraag neergelegd bij de gemeente of er ruimte was voor wol op de markt. Dat bleek zo te zijn, en met 2 weken stonden we er.

Een super warm welkom was dat,

erg leuk om aan terug te denken.

 


Tussen de dagelijkse boodschappen ineens een kraam met heerlijke kleurtjes, ideeen en een praatje was blijkbaar een goed idee. De vraag groeide en in december van datzelfde jaar hebben we er een kraam bijgevraagd. Die vulde zich al snel, en zo is het 8 jaar gebleven. Inmiddels waren wij én de klanten er snel mee vertrouwd.

8 jaar lang een vertrouwd beeld op de markt in Ridderkerk

 


 

De gedachte ging weleens uit naar een plekje waar je heerlijk al je mooie spullen uit kon stallen, waar mensen rustig kunnen kijken, en waar je niet iedere dag alles weer op moest ruimen.

Dát plekje hebben we in december gevonden in Rijsoord. Wel iets verder uit de buurt van Ridderkerk, maar toch goed bereikbaar, ook vanuit Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, en Heerjansdam.

Toen ging het allemaal snel, we maakten onze plannen en in februari 2019 zijn we opengegaan.

Het was snel gewend, zowel voor ons als voor onze bezoekers/klanten. Heerlijk op het gemak rondneuzen, even gaan zitten met een breiboek of magazine om wat inspiratie op te doen, een praatje met een medehaakster/breister, even terugkomen voor een moeilijkheidje, het zijn allemaal fijne dingen.

Inmiddels willen we niet meer terug ....

Het is fijn, alles heeft een eigen plaats, 'lichtknopje aan en gereed', zeg ik weleens tegen mensen als ze vragen of het bevalt. Maar niet alleen voor mezelf, ook voor de klanten is het fijn als je, op een gekozen moment, lekker op je gemak, in een wolwinkel kunt rondneuzen, ideetjes opdoen, samen met een zus/vriendin/moeder je brei- of haakwerk uit  kunt kiezen, op de boekentafel wat bladen inkijken...

Lees hier meer over de winkel, of kijk wat ons assortiment u te bieden heeft op deze website.


Houdt u ook van wol, draadjes, ideetjes maken, iemand blij maken met een zelfgemaakt kado, ....?

Er zijn veel mogelijkheden, welkom aan de Rijsoordsestraat 30 !

Wilt u hulp, of advies, we helpen u graag !