Breien en Haken, » Blog » Nieuwsbrief Lente Mariannes Breihaakboetiek

Nieuwsbrief Lente Mariannes Breihaakboetiek

Gepubliceerd op 27 maart 2020 00:56

Het is nog maar net Lente en we hebben al heel veel de zon gezien deze afgelopen weken en dagen....

 

Een blauwe lucht, wel koud maar goed om even lekker buiten te zijn. Vooral in deze zorgvolle dagen, iedereen is bezorgd om de mensen om ons heen, om zichzelf, om ouders, kinderen, familie. Ik denk dat er weinig mensen zullen zijn die niet bezorgd zijn in deze periode.....

Wij willen dan ook bij het begin van deze nieuwsbrief denken aan iedereen die ziek is of bezorgd is om zijn geliefden. Of aan al die mensen die zorgen voor deze zieke mensen,

Van harte sterkte toegewenst.

 

We merken aan de mensen in de winkel ook dat deze tijden zwaar wegen.

Mensen bellen ....ben je wel open ? Kan ik even komen ? 

Omdat we tot op heden geen zieken in ons gezin hebben, is onze winkel 'gewoon' geopend.

We vragen mensen even te wachten als er 1 of 2 klanten binnen zijn, anders is het snel te vol en kom je te dicht bij elkaar. Maar dat gebeurd nog niet eens zo veel. Iedereen is er van doordrongen, laten we rekening houden met elkaar, en dat geeft ook een gevoel dat we alles willen doen om verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan.

We zijn dus open op onze reguliere openingstijden, dinsdagmorgen, donderdag, vrijdag.

Veel mensen zijn in huis, al of niet aan het (thuis)werken, maar hebben behoefte aan zinvolle tijdsbesteding. Daarin kan breien en haken een goede bezigheid zijn .... Werken met kleuren, heerlijke garens geven een goed gevoel. Iets maken voor iemand die ziek is, alleen is, kan een doel zijn. Iets voor jezelf waar je anders niet aan toe kwam.

Wilt u toch liever niet naar de winkel komen, en zou u toch wel graag iets in huis halen......Misschien lukt het om een bestelling via de website te doen, wij nemen dan kontakt met u op en geven het bij u thuis af. Woont u in Ridderkerk of omliggende dorpen dan bezorgen wij uw bestelling deze periode GRATIS. Te denken valt aan Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Barendrecht, deels Rotterdam, Ridderkerk, Rijsoord....Bij een website-bestelling kiest u op het bestelformulier voor 'afhalen' en wij nemen ná uw bestelling kontakt met u op wanneer we het bij u kunnen afgeven of aan de deur hangen.

Voor de rest van Nederland en Belgie werkt de pakkettendienst gelukkig nog uitstekend, zodat uw bestelling vaak de andere dag al op bestemming is.


Met de zomer in aantocht zijn er vaak wel leuke projecten te bedenken om te gaan maken. De één denkt eraan om de tuin eens leuk en gezellig te maken met een plaid of wat kussens, de ander gaat aan de slag met een leuke zomertrui, een tas, een leuke knuffel. Er is zoveel te doen.

Onze Eco-Katoen is een echte aanrader, voor naalden 4-4.5

90% katoen met 10% poliester

De prijs is het leukst ....100 gram voor maar € 2,50

Klik hier voor het Eco kleurenoverzicht, ...


 

Weleens gedacht een Mandala te haken ? De ouderen onder ons kennen het begrip zeker uit vroeger tijden, maar.... het is weer helemaal terug. Ik weet niet of u ons volgt op facebook, de mijne is af. Ik had het patroon uit de laatste 'Aan de Haak',  daar staan trouwens echt zoveel leuke dingen in.... Babyknuffels, plaid, windlichtjes (idee...!), het blad is ook erg leuk om iemand kado te doen.

De gebruikte bol is een verloopgaren, Magic Colors. Hiervoor kunt u ook kleuren kiezen die op elkaar volgen van gewone katoen.

De site houden we deze tijd vooral goed up-to-date, kijk eens rond. Als u vragen heeft, neem gerust Contact met ons op, we kijken graag even mee.

Hartelijk gegroet, Marianne van de wolwinkel op Rijsoord

Volg ons op facebook en instagram voor alle nieuwtjes en leutigheden.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.